Stenskottsskydd

 

Det bästa skydd du aldrig kommer att se

Lager.jpg

PremiumShield är en extremt slitstark,

optisk klar film, avsedd att skydda lackade ytor från repor, stenskott och andra skador från vägmiljö.

Genom sin kombination av klart lackskydd och slitstark polyuretanfilm är PremiumShield det ideala skyddet för alla lackerade ytor.

Tester värden över har om och om igen bevisat att PremiumShield är det klaraste, mest slitstarka lackskyddsfilm som finns att tillgå. 

 

Standar kit eller utökat kit

Bil_kitt.jpg

STANDARD KIT

Kitten är framtagen för att passa de mest utsatta lackerade ytorna samt lyktor och skydda dem. I ett standardkit ingår normalt bitar för framkanten av motorhuven, stötfångare fram, framkant på skärmar, lyktor samt backspeglar

Options (Utökat)

Till de flesta bilmodeller finns ett sk. option package i det ingår ofta ilastningsskydd och vissa specialdelar som dörrkoppar, dörrkanter och insteg. 

Premium vs Elit

PremiumShield: Det är det vanligaste filmen som passar dom allra flesta.

PremiumShield Elit: Har ett extra skyddslager som gör filmen ännu klarare och har ett glattare mer motståndskraftig yta. 

 

 

FÄRDIG UTSKURNA kit

PremiumShield finns i tusentals datoranpassade mallar till de flesta fordon som tex. bilar, bussar och motorcyklar. Vilket innebär att filmen så gott som aldrig behöver trimmas på plats vilket tar bort risken att skära på bilens lackade ytor.

 


 

garanti

Filmgarantin gäller mot krackelering, sprickbildning, luftbubblor som beror på brister i material eller tillverkning samt missfärgning som uppkommit av UV-exponering.

 

Tester  på Premium Shield 

Frågefårmulär

Namn *
Namn