Helfoliering

 

Alla bilar kan folieras!

Oavsett om det gäller bilar, lastbilar, bussar, släp eller hela fordonsparker så får du som kund ett helt  nytt sätt att marknadsföra dig själva på och få en personlig design på ert fordon. 360Reklams produktportfölj möjliggör alla tänkbara lösningar, bl.a. design och dekor med digitaltryck.

Ge bilen ett läckert utseende.

Dessa gjutna bilfolier finns i många olika varianter: högblanka och matta färger, borstad metall och kolfiberimitation. Strukturerade folier som är klara att appliceras direkt och som inte kräver överlaminat.

 

Fördelarna med folie

1.Ändra färgen på din bil snabbt och kostnadseffektivt, inget behov av omlackering

2.Helfoliering är avtagbar, om du vill gå tillbaka till hur bilen såg ut tidigare så kan du göra det.

3.Foliering kan även skydda din originallack från UV- och nötningsskador.

4.Om du inte vill göra en helfoliering kan du anpassa din bil genom att foliera endast backspeglarna, motorhuven eller taket istället.

 

Kolla in vårat utbud av färger

 

Lackera inte, utan foliera den istället.

 

Vi på 360Reklam hjäper dig ändra färgen på din bil snabbt och kostnadseffektivt. Vi tillhandahåller ett brett sortiment av färgade och mönstrade folier så att du kan ändra färg och effekt på din bil när du vill.

Ta en titt på våra färgprover och kontakta sedan oss för en offert. Glöm inte, du kan alltid printa vad du vill om vi inte har exakt den färgen som du söker.

 
 
 
 


Garanti

Certefekat

Alla våra foliemontörer är utbildade och godkända av 3M / Avery

 

Frågeformulär

Name *
Name